Форум Prognozi.com & Igrach.com
септември 04, 2010, 01:55:12 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация Prognozi.com Igrach.com LIVE CHAT  
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 74   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Moneybookers: ръководство за употреба  (Прочетена 107972 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
nasko100
Administrator
Неактивен Неактивен

Публикации: 6,649

« -: март 10, 2004, 18:47:42 »

Ръководството за Moneybookers вече може да се намери на главния сайт в дясно в секция ПОЛЕЗНО
« Последна редакция: април 08, 2009, 18:13:14 от nasko100 » Активен

freejack
Full Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1,446

« Отговор #1 -: март 10, 2004, 20:14:41 »

Добра работа, поздравления.

Синтезирани са информацията и въпросите от форума и вече всички имате лесен и бърз достъп до тях. Елементарен за употреба, не виждам вече нещо да остана неизяснено.
Активен
terier
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 67

« Отговор #2 -: март 10, 2004, 21:53:10 »

Nasko 100 bi li napisal adresa na Moneybookers i tel. im nomer za kontakti.
Активен
nasko100
Administrator
Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: март 11, 2004, 12:43:19 »

Customer support: Moneybookers.com">service@Moneybookers.com  

--------------------------------------------------------------------------------

Mailing address: C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
United Kingdom

--------------------------------------------------------------------------------

Customer Call Centre:
9am - 6pm UK time  UK: 0905 848 0011 (calls cost 25p / minute)
Germany: 0190 210 217 (calls cost ?0.62 / minute)
International: +44 709 204 2000  

Fax: UK: 0709 204 2001
USA: 509 271 5556
Germany: 030 6908 8436
Netherlands: 020 524 8418
France: 01 5301 0809
International: +1 509 271 5556 / +44 709 204 2001
Активен
Joshua
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 190

« Отговор #4 -: март 11, 2004, 13:51:09 »

Наистина това е чудесна новина Razz  Като разгледах сайта, се изкорах колко подробно е обяснено всичко.10x машала на автора. И да има повече смелчаци като него Cool Дава отговори на всичките ни въпроси. Мисля че скоро хората залагащи он-лайн ще са много повече. И форума ще бъде много по-пълноценен!
Активен
azsumgot
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 761

« Отговор #5 -: март 12, 2004, 16:41:12 »

Mislq 4e dobre e napraveno, no lipsva obratniq variant na koito vsi4ki se nadqvame, a imenno BM --> Moneybookers --> Bankovata mi smetka !
Активен

За всяко събитие си има причина, въпроса е може ли да я открием ?
nasko100
Administrator
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: март 12, 2004, 17:45:32 »

Цитат на: azsumgot
lipsva obratniq variant na koito vsi4ki se nadqvame, a imenno BM --> Moneybookers --> Bankovata mi smetka !

Инструкциите за този обратния вариант са различни според букмейкъра, то и на сайта на Moneybookers няма такива инструкции за обратния вариант  Very Happy

Обикновенно има форма на сайта на букмейкъра, която се попълваш и изпращаш след като си влязъл в акаунта си. Или на даден е-майл на букмейкъра изпращаш заявка, че искаш да теглиш еди каква си сума от еди коя си сметка (твоята) до еди кой си е-майл (пак твоя) в Moneybookers.  Е-майла от който пишеш трябва да е еднакъв с този който си използвал при регистрацията в Букмейкъра и Moneybookers за да не ти искат допълнителна идентификация.
Активен
nasko100
Administrator
Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: март 16, 2004, 14:31:15 »

Цитат на: topshoker
Az ve4e kolko  puti pitah kak stava transfera Moneybookers- bankova smetka i nikoi ni6to ne otgovori,kak edin puk ne iztegli pari za tova vreme da napi6e kakvo trqbva da se napravi,vseki obqsnqva kolko lesno e vkaral pari tam,puk kak  nikoi ne napisa kolko lesno ei  izkaral.

Не си питал много упорито, аз за първи път виждам такъв въпрос във форума. Ето как става:

1. Логваш се в акаунта си в Moneybookers
2. Account -> Profile -> List of bank accounts -> Manage -> Add

Написваш данните на банката си в следния ред: Държава, Град, Име на банката, Банков код

3. Next -> продължаваш нататък -> написваш си номера на банковата сметка  (сметка в лева)

4. Като направиш това отиваш на Account -> Withdraw -> написваш сумата, която искаш да теглиш и даваш Next ->  накрая натискаш Withdraw

Това е, чакаш ги парите до 2-3 дена по сметката.

Цитат на: Чук
Виждам, че topshoker няма отговор на въпроса за тегленето от Moneybookers, затова ще споделя моя скромен опит. Теглих пари за пръв път в края на февруари, ето как мина процедурата.
Логнах се в Moneybookers, в менюто за Профил въведох данните за банковата си сметка (в Хебросбанк) - име на банка, номер на клон, номер на сметката. При това положение сметката е със статус "не проверена". След това избрах опцията за Withdraw, попълних сумата и се появи екран за избор на начин за проверка на самоличността. Като гледам повечето избират проверка на личните данни с документ за самоличност, платена сметка и т.н. Аз избрах другия начин - проверка на банкова сметка, въпреки че на сайта пише, че този начин не важи за България. Избрах коя банкова сметка да проверя (тя при мен е само една). След това се появи текст, че като за първи превод с проверка на сметката мога да изтегля максимум 15 евро. Започнах процедурата от начало, като само въведох друга сума - 14 евро. Системата прие заявката, излезе текст, че с превода ще пратят някакъв номер, който после трябва да въведа в един екран в Moneybookers. Пита ме дали вече съм го получил - естествено не бях. Дотук добре.
Пратих и писмо до Moneybookers да ги питам има ли проблеми, че този начин за проверка не важи за България. Отговорът бе да си чакам номера при превода.
След 2 дни отидох в най-добрата банка (Хебросбанк), питах на гишето "Какво пише в полето за Основание на превода?" и ми казаха два номера - единият е номера на заявката в Moneybookers, другият (VerCode) е търсеният от мен номер за проверка.
След това пак се логнах в Moneybookers. Въведох нова заявка за теглене и избрах пак същия метод за проверка - по едно време системата ме пита дали съм получил номер за проверка - въведох номера в съответното поле. Сметката получи статус "проверена" и без проблеми пуснах следващата заявка за теглене.
Sorry, че пиша без подробни обяснения по менюта и екрани, но нещо Moneybookers ми се зарежда много бавно точно сега.
Ако има нещо друго за изясняване - питайте.
И една молба към модераторите - преместете това съобшение в темата "Moneybookers ръководство за употреба" - не исках да го пускам като нова тема  Rolling Eyes
Активен
zah
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 731

http://latinbet.blogabet.com

« Отговор #8 -: март 16, 2004, 15:05:52 »

Наско искам да попитам наистина ли при теглене от мънибукърс трябва да пращам сметка за ток или подобна на която дa има името и адреса който съм дал. Защото ако е така ще бъде доста неприятно.
Активен

Maldini
Newbie

Неактивен Неактивен

Публикации: 44

www.acmilan-bulgaria.com

« Отговор #9 -: март 16, 2004, 15:14:11 »

Цитат на: nasko100

Не си питал много упорито, аз за първи път виждам такъв въпрос във форума. Ето как става:

1. Логваш се в акаунта си в Moneybookers
2. Account -> Profile -> List of bank accounts -> Manage -> Add

Написваш данните на банката си в следния ред: Държава, Град, Име на банката, Банков код

3. Next -> продължаваш нататък -> написваш си номера на банковата сметка  (сметка в лева)

4. Като направиш това отиваш на Account -> Withdraw -> написваш сумата, която искаш да теглиш и даваш Next ->  накрая натискаш Withdraw

Това е, чакаш ги парите до 2-3 дена по сметката.

Искам само да попитам nasko100 дали е възможно все пак и тази процедура да се качи на Moneybookers.hit.bg/" target="_blank">http://Moneybookers.hit.bg/ с разясненията и картинките за да може все пак и това да е достъпно за ламерчетата като мене които мразят да експериментират. И аз имам сметка в Moneybookers  и играя в Sportingbet и от бета знам как да прехвърля парите към Moneybookers но в последствие ми е непонятно как да стане превода към сметката ми в СИ Банк.
Предварително благодаря.
Активен

t0tti
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 170

« Отговор #10 -: март 16, 2004, 15:55:59 »

upload funds Secure transaction  

Choose a payment method: Fee

Bank transfer  free
 Credit Card    3.00 %

Please transfer any amount of your choice to this bank account:

Account holder: Moneybookers Ltd.
Bank: Commerzbank
Account number: 5817325
Sort / Bank Code: 50040000
SWIFT: COBADEFF
IBAN: DE23500400000581732500
Bank address: Kaiserstr. 30
Frankfurt  60311
Germany

shto na mene mi izkarva tezi details ?problem li e da si vkaram parite po smetkata koqto freejack napisa po rano :
) Извършвате превод към сметката със следните данни:
Account holder: Moneybookers Ltd.
Bank: Economic and Investment Bank
Account number: 1090038106
Sort / Bank Code: 88898882
Account currency: BGN
Reference: ******
Активен
Tom Brady
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 272

« Отговор #11 -: март 16, 2004, 16:23:26 »

A eto 4e sa zaformi hubaba tema,taka da spodelq pri men kakvo se slu4i:Kato doide vreme za teglene ot Moneybookers mi poiskaha da pratq skanirana li4na karta ili ne6to takova.Bqh 4el iz foruma 4e moge i 6oforska knigka,pratih q oba4e se okaza 4e nqma adresa mi na neq,posle prastah belegka za platen tele fon , okaza se 4e tam adresa mi ponege e na bulgarski pri tqh izlizali samo ieroglifi(taka da se izrazq)posle im pisah pak da im kaga koi mie to4no adresa,i sega 4akam.Zatova iskah nqkoi da obqsni koito e teglil pari ottam kak stava to4no tova,a ne da se onqsnqva samo kolko lesno se vkarvat.Ako ima rezultat skoro pri men 6e napi6a kakvo to4no se pravi(ama kato gledam kakvurvqt naposledak ne6tata sus zalozite e po-veroqtno pak da vkaram otkolkoto da izkaram)
Активен
Tom Brady
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 272

« Отговор #12 -: март 16, 2004, 17:00:44 »

ne znam az kato vkarvah parite mi dadoha smetkata na cibank,ama tova be6e predi pove4e ot mesetz.Vse pak dokolkoto pi6at mom4etata ot foruma vupreki 4e ti davat tazi smetka,moge6 da vkara6 pak v starata(na cibank)
Активен
nasko100
Administrator
Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: март 16, 2004, 17:06:27 »

Да, работи си старата сметка.

Казал съм го ясно, стига да има кой да чете.  Evil or Very Mad
Активен
pipo
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 699

ops

?
« Отговор #14 -: март 16, 2004, 23:03:43 »

Вчера говорих по телефона с човек от Спортингбет.Каза ми,че Мънибукърс спират да регистрират българи под натиска на ЕФ, щели да обслужват само старите си клиенти.Има ли такава работа?Някой правил ли е скоро регистрация в МБ? Имал ли е проблеми?
Активен

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 74   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: