|
The_spirit
|
 |
« -: юни 05, 2007, 17:13:37 » |
|
Ко да ви кажа хора-от 1 месец и аз съм в клуба: ) Без да си мръдна пръста или да рискувам и цент последната седмица напраих към 70 долара: ) Най-якото е че депозирах от парите, които спечелих безплатно! Да обясня по подробно-след като спечелих 50 долара пратих 20 към Mooneybookers и после ги върнах обратно като депозит - така лапнах и бонуса, който мисля да изкарам барзо : ) Аве туи да играе6 покер си е голяма далаверка : )
|
|
|
|
|
Активен
|
Заглавие във вестник от 2012 година:Неочаквано поредния аматьор спечели WSOP Main Event!Това е така известния в интернет пространството The_spirit, който се слави като един от най-слабите играчи в нета. Победителят грабна 20000000 в кеш и после се събуди!
|
|
|
slab_sam
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 170
|
 |
« Отговор #1 -: юни 05, 2007, 17:20:33 » |
|
lol
|
|
|
|
|
Активен
|
- Elky went on a heads up 150k downswing and burnt the wooden buddha i bought him when i was in china. He said the budda was bad luck ? lol. -GiYoM
|
|
|
brainiac
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 135
|
 |
« Отговор #2 -: юни 05, 2007, 17:27:33 » |
|
Как по-точно си спечелил 50-те $ без да си мърдаш пръста . Нещо ни послъгваш тук май 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FlushDraw
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 224
Докато дишам се надявам!
|
 |
« Отговор #3 -: юни 05, 2007, 17:39:56 » |
|
Ми мърдал мишката, а не пръста си 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
The_spirit
|
 |
« Отговор #4 -: юни 05, 2007, 17:42:56 » |
|
Как по-точно си спечелил 50-те $ без да си мърдаш пръста . Нещо ни послъгваш тук май  Разбира се нямам предвид точно без да си мърдам пръста; ) Играх цял месец, четох книги, гледах клипове.. А за 50те долара(вече са 60) - ами много просто: Започнах от турнир shasta(който е безплатен)-там се печелят 5 сента, после тия центове се дават за такса на по-силен турнир и т.н. докато сабрах 2-3 долара и седнах на cash маса, после нещата стават по-лесно!
|
|
|
|
|
Активен
|
Заглавие във вестник от 2012 година:Неочаквано поредния аматьор спечели WSOP Main Event!Това е така известния в интернет пространството The_spirit, който се слави като един от най-слабите играчи в нета. Победителят грабна 20000000 в кеш и после се събуди!
|
|
|
brainiac
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 135
|
 |
« Отговор #5 -: юни 05, 2007, 17:45:52 » |
|
Всичко ще си кажеш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
$ Giorgio $
Full Member

Неактивен
Публикации: 2,294
Съединението Прави Силата !
|
 |
« Отговор #6 -: юни 05, 2007, 21:34:15 » |
|
радостта на начинаещия  не се главозамайвай и не си мисли че е толкова лесно...днес се печели утре се губи.Доволен е този ,който печели повече ,отколкото губи та...приеми го като съвет..не мисли ,че е толкова лесно  има и тема за badbeats 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Given
Full Member

Неактивен
Публикации: 1,714
|
 |
« Отговор #7 -: юни 05, 2007, 23:09:54 » |
|
Темата сцепва!  Интересен факт е ,че такива теми започват да стават все по-често срещано явление в форума.Това не говори ли за бум на новите играчи в бг-пространството?
|
|
|
|
|
Активен
|
Always look on the bright side of life
|
|
|
|
BiGbiRd
|
 |
« Отговор #8 -: юни 06, 2007, 00:40:17 » |
|
Темата сцепва!  Интересен факт е ,че такива теми започват да стават все по-често срещано явление в форума.Това не говори ли за бум на новите играчи в бг-пространството? Е не виждаш че има супер много нови теми и много коментари към тях. Като се регнах в тоя форум се събираха максимум 10ма които разглеждат форума по едно и също време и то към 20-21 в почивните дни. Сега в един на обяд в понеделник има 50 човека. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zdravei
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 78
|
 |
« Отговор #9 -: юни 06, 2007, 02:32:12 » |
|
леле ама колко мноого турнири си спе4елил
|
|
|
|
|
Активен
|
Fold
|
|
|
Любомир
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 99
|
 |
« Отговор #10 -: юни 06, 2007, 10:09:28 » |
|
Как по-точно си спечелил 50-те $ без да си мърдаш пръста . Нещо ни послъгваш тук май  Разбира се нямам предвид точно без да си мърдам пръста; ) Играх цял месец, четох книги, гледах клипове.. А за 50те долара(вече са 60) - ами много просто: Започнах от турнир shasta(който е безплатен)-там се печелят 5 сента, после тия центове се дават за такса на по-силен турнир и т.н. докато сабрах 2-3 долара и седнах на cash маса, после нещата стават по-лесно! има време и да загубиш не че ти го пожелавам но ще е факт 
|
|
|
|
|
Активен
|
Любомир
|
|
|
|
Racer_
|
 |
« Отговор #11 -: юни 06, 2007, 12:04:58 » |
|
Мен най-ме кефи тоя лаф!Сутрин преди да седна да каширам си го чета за късмет  ...докато сабрах 2-3 долара и седнах на cash маса, после нещата стават по-лесно!
And the rest is history!
|
|
|
|
|
Активен
|
Аз не карам бързо!Просто летя ниско... 2_fast_4_u
|
|
|
|
The_spirit
|
 |
« Отговор #12 -: юни 06, 2007, 16:25:10 » |
|
Вече имам 100$, който не вярва да ми дойде на гости да поиграем : ) догодина като направя години ме чакайте на Астера турнира!
edit: Значи не съм казал че не съм губил, напротив губя постоянно! Но печалбите ми са много по-големи! В момента играя на 3 маси едновременно, супер тайт стил, при нивото на игра на ниските маси почти винаги се случва в период на 2 часа да обера 2-3 риби с по 15 долара. Ако допусна 1-2 бад бийтс не пове4е от 10 долара сам доста отгоре. Така и става всеки ден ве4е 1 седмица, няма как да допусна голям бад бийт, просто защото имам не пове4е от 10-15 долара на маса през цялото време.
|
|
|
|
« Последна редакция: юни 06, 2007, 16:36:43 от The_spirit »
|
Активен
|
|
|
|
|
kirtcho
|
 |
« Отговор #13 -: юни 06, 2007, 16:27:29 » |
|
lol
|
|
|
|
|
Активен
|
Programming is about solving problems.
|
|
|
|
don_flo
|
 |
« Отговор #14 -: юни 06, 2007, 16:44:17 » |
|
Вече имам 100$, който не вярва да ми дойде на гости да поиграем : ) догодина като направя години ме чакайте на Астера турнира!
edit: Значи не съм казал че не съм губил, напротив губя постоянно! Но печалбите ми са много по-големи! В момента играя на 3 маси едновременно, супер тайт стил, при нивото на игра на ниските маси почти винаги се случва в период на 2 часа да обера 2-3 риби с по 15 долара. Ако допусна 1-2 бад бийтс не пове4е от 10 долара сам доста отгоре. Така и става всеки ден ве4е 1 седмица, няма как да допусна голям бад бийт, просто защото имам не пове4е от 10-15 долара на маса през цялото време.
Браво, браво... чакаме те "на Астера турнира" 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|