С риск да ви стана досаден с мойте постоянни хвалби, ама тва което се случи снощи просто няма как да не го споделя
Преди два дена играх едно сателитче в Бетфеър - плащаш $9, играеш, ако се класираш в 1вите 5-6 отиваш на друг сателит и там ако се класираш в 1вите няколко отиваш на големия турнир с награден фонд $600 000, за който таксата за участие е $530. Та аз успешно преодолях 1вия сателит и снощи в 3 часа БГ тайм беше втория, който вече да ме класира за големия турнир. За да не заспа обаче се записах да играя в един $30 re-buy в Бет365 с гарантирани $11 000 награден фонд. Тука искам да кажа, че бях решил ако ми свършат чиповете да не купувам още, което по принцип е голяма грешка - ако участвате в re-buy винаги трябва да сте готови за поне няколко покупки просто защото в началото играта е много loose. Но незнам кво ми стана и се записах. Като резултат спечелих най-голямата сума пари, която съм печелил от покер - а именно $2655 за 2рото място на което се класирах (rumenya)

На финалната маса влязох на незавидното 9то място по чипове, обаче успях да удвоя и после с малко късмет стигнах до heads up. Там обаче бях с значително по малко чипове и трябваше да удвоя - имах А8, флопа падна 842, дадох алл ин, оня отговори и ми стана лошо като видях JJ - мечтата ми за 4 бона се разби на пух и прах, обаче сумата която спечелих просто нямаше как да ме остави тъжен

На всичкото отгоре точно като седнах на финалната маса ми почна сателита за големия турнир в
Betfair. Реших почти да не му обръщам внимание и го играех по скоро механично, за да не си губя концентрацията от финалната маса в Бет365. Може би това ми донесе успех и там и успях да се класирам и за големия турнир

Не беше никак трудно, тъй че който може да си позволи няколко по $9 (щот от 1вия път няма да стане

) да се пробва и да ги разбием яко и там. Може би ще се плаща до 120 място на големия турнир, а победителя ще вземе поне $82000 доколкото разбрах.
Айде успех на всички, а аз ще се опитам 2-3 дена да не играя покер за да не изнасилвам късмета си.