Forum Prognozi.com & Igrach.com
май 22, 2012, 08:40:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:

Начало   Помощ Търси Вход Регистрация Prognozi.com Igrach.com  
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 97   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Голям триумф!  (Прочетена 202737 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
varnatrader
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 259

« -: март 19, 2006, 15:18:20 »

С риск да ви стана досаден с мойте постоянни хвалби, ама тва което се случи снощи просто няма как да не го споделя Very Happy

Преди два дена играх едно сателитче в Бетфеър - плащаш $9, играеш, ако се класираш в 1вите 5-6 отиваш на друг сателит и там ако се класираш в 1вите няколко отиваш на големия турнир с награден фонд $600 000, за който таксата за участие е $530. Та аз успешно преодолях 1вия сателит и снощи в 3 часа БГ тайм беше втория, който вече да ме класира за големия турнир. За да не заспа обаче се записах да играя в един $30 re-buy в Бет365 с гарантирани $11 000 награден фонд. Тука искам да кажа, че бях решил ако ми свършат чиповете да не купувам още, което по принцип е голяма грешка - ако участвате в re-buy винаги трябва да сте готови за поне няколко покупки просто защото в началото играта е много loose. Но незнам кво ми стана и се записах. Като резултат спечелих най-голямата сума пари, която съм печелил от покер - а именно $2655 за 2рото място на което се класирах (rumenya)

На финалната маса влязох на незавидното 9то място по чипове, обаче успях да удвоя и после с малко късмет стигнах до heads up. Там обаче бях с значително по малко чипове и трябваше да удвоя - имах А8, флопа падна 842, дадох алл ин, оня отговори и ми стана лошо като видях JJ - мечтата ми за 4 бона се разби на пух и прах, обаче сумата която спечелих просто нямаше как да ме остави тъжен Laughing

На всичкото отгоре точно като седнах на финалната маса ми почна сателита за големия турнир в Betfair. Реших почти да не му обръщам внимание и го играех по скоро механично, за да не си губя концентрацията от финалната маса в Бет365. Може би това ми донесе успех и там и успях да се класирам и за големия турнир

Не беше никак трудно, тъй че който може да си позволи няколко по $9 (щот от 1вия път няма да стане Smile) да се пробва и да ги разбием яко и там. Може би ще се плаща до 120 място на големия турнир, а победителя ще вземе поне $82000 доколкото разбрах.

Айде успех на всички, а аз ще се опитам 2-3 дена да не играя покер за да не изнасилвам късмета си.
« Последна редакция: март 19, 2006, 16:15:01 от varnatrader » Активен
kozunak__2
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 219

« Отговор #1 -: март 19, 2006, 15:27:49 »

Ми супер си ве бате!!!

Я кажи от колко време играеш покер?

Аре успехи на големия турнир и най-малко финална маса там!!!
Активен

Залагам,губя,печеля всеки път е различно и всеки път има тръпка!!!
ЗАЛАГАЙТЕ СПОРЕД ДЖОБА СИ!!!
$ Giorgio $
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2,294

Съединението Прави Силата !

« Отговор #2 -: март 19, 2006, 15:38:46 »

Евала !!! Честито Wink и още 6464564 пъти по толкова за теб и за всичка нас :Р
Активен

Preslav
Sr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 498

« Отговор #3 -: март 19, 2006, 16:29:10 »

Браво. Охпеделено си е голям триумф
Активен

varnatrader
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: март 19, 2006, 17:08:40 »

Мерси за поздравленията момчета - сигурен съм че и аз ще имам повод да ви поздравявам скоро Smile

Козунак - значи въпроса с моята игра на покер е малко сложен и за мен самия. Имам предвид, че съм на периоди - 1вия ми период беше преди повече от 2 години. Тогава живеех в Лондон и там по телевизията много често даваха едно предаване Late Night Poker. Оттам всъщност се зарибих и си отворих онлайн акаунт. Играех в Б365 на кеш масите 0.05/0.10 цента и даже въобще не знаех че има турнири. Беше забавно - накрая почти винаги си загубвах 10те долара с които влизах, но пък 3-4 часа се забавлявах - приемах го че все едно си купувам билет за кино - $10 и после няколко часа забава. После живота ме завъртя в друга насока до миналата пролет когато за 2 месеца пак се върнах към покера, но тогава само турнири. Успях да спечеля едно 2ро място - $900, които профуках и пак спрях.
Сега през декември месец 2005 пък имах идея да включа покер секция към website-a си www.betbulgaria.com и се рових из google. Там попаднах на обява че ще има турнир в Radisson и реших да участвам. Отидих там, беше голяма забава, запознах се със Стамен, слушах историите на всякакви образи - главно бивши играчи от Магурата, които се хвалиха с най-различни дребни далаверки, отпаднах нещастно с КК срещу QQ, обаче страстта към покера се върна и от тогава вече 3 месеца играя редовно. Така че общо съм играл около 6-7 месеца плътно. Обаче искам да подчертая че винаги съм играл с пари малки суми, но редовно, рядко на фреероли, където играта е съвсем друга според мен и е повече късмет и съвсем малко умение. Прочел съм книгата на Брансън в частта и за no limit, което много ми помогна, но не я намирам за най-добрата книга за покер. Сега чета Harrington on Hold'em, която според мен е просто страхотна. Ако някой ми намери издател бих я превел на български Smile
Може би малко ми помага и факта че се занимавам със спортни залагания и съм се научил да спазвам супер дисциплина, която прилагам и в покера до известна степен - просто има очевидни ситуации при които не трябва да си даваме чиповете въпреки че вътрешните дяволчета ти викат - ПЛАЩАЙ, ПЛАЩАй, че да видим кво има другия Very Happy Тва трябва да се преодолява.

Тва е горе долу моето покер CV.

Успех!
Активен
pero_altavia
Newbie

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

« Отговор #5 -: март 19, 2006, 19:42:50 »

Браво! Много се радвам когато Българин печели или постига хубави неща!

Ама защо играеш с различни ник-ове това тактика да не ти познават маниера ли е?
Активен
varnatrader
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: март 19, 2006, 19:51:33 »

Ами тъпо наистина за никовете ама така се е случило щот не съм мислил като съм отварял.

VARNATRADER = SUAREZ = RUMENYA  Smile
Активен
RealSot
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1,218

« Отговор #7 -: март 19, 2006, 20:02:09 »

Браво Браво.Доста успехи ти се насъбраха Smile
Активен
azsumgot
Sr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 761

« Отговор #8 -: март 20, 2006, 11:51:44 »

Честито. Чакам момента когато ще гледаме наше момче на Световните Покер Финали. Успех на големия турнир, и ако грабнеш 1 място няма да се услушваш, ами заминавай за Невада  Very Happy
Активен

За всяко събитие си има причина, въпроса е може ли да я открием ?
RossTheBoss
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 206

На гарата у будката.

« Отговор #9 -: март 20, 2006, 15:00:50 »

Еваларката Smile

Да се надяваме, че скоро и ние ще напишем за подобна печалба Wink

ГАЗИ!
Активен

1st rule - I RULE!
Preditor2
Sr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 777

« Отговор #10 -: март 20, 2006, 17:52:07 »

Малкия триумф поздравява големия триумф! Хе хе хе
 Very Happy Laughing Very Happy Laughing Very Happy spade heart heart club

"С успех всичко се постига"

Боби Румънеца  (играч на билярд от Варна)
Активен

Preditor2
varnatrader
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: март 21, 2006, 01:24:26 »

Айде айде малък триумф Smile За мен да спечелиш фреерол си е по трудно от нормален турнир. Просто нищо логично не се случва докато не стигнеш последните 20. Докато хората като си рискуват парите по внимават какво правят. Тъй че твоя успех си е супер голям също + това ако ти е 1ва победа на турнир сега вече ще ти е по лесно като знаеш че го имаш зад гърба си.

Ето още една финална маса от мен Cool Този път ме спряха остро преди heads-up-a ама аз съм си виновен, че се pot commit-нах (ех че термин измислих на английски с българско окончание:)) точно с чип лидера, а не изчаках тоз юнак с деветте хиляди да се разкара първо.

« Последна редакция: март 21, 2006, 01:27:13 от varnatrader » Активен
AllTrader
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3,348

« Отговор #12 -: март 23, 2006, 08:28:06 »

Тая тема си избрах...Спечелих нощния фрийрол в P4E Very Happy Голям кеф.Аматьорче съм си и досега имах стотина фрийролчета, без никакъв успех.Ето че обаче ме споходи и мен щастието.В интерес на истината с изключение на финалната маса бях супер зле и извадих на два пъти късмет.На финалната обаче ги смазааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах.Айде лека нощ, опа добро утро Shocked
Активен
varnatrader
Jr. Member
*
Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: март 23, 2006, 16:29:15 »

БРАВО КОЛЕГА супер си. Айде тренирайте и да правим една българска офназива на световното това или следващото лято.

Активен
BiGbiRd
Sr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

« Отговор #14 -: март 23, 2006, 16:47:06 »

Тая тема си избрах...Спечелих нощния фрийрол в P4E Very Happy Голям кеф.Аматьорче съм си и досега имах стотина фрийролчета, без никакъв успех.Ето че обаче ме споходи и мен щастието.В интерес на истината с изключение на финалната маса бях супер зле и извадих на два пъти късмет.На финалната обаче ги смазааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах.Айде лека нощ, опа добро утро Shocked

Браво. Аз те гледах и ти писах ама ти не ми отговори Smile Иначе много добре играеше. Не знам как си издържал над 5 часа игра  Cool
Активен

<br /><br /><br /><br />
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 97   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: